MobiliteitService Menu sluiten

MobiliteitService

De pechhulp van CarXpert van Osta

24/7 pechhulp in 44 landen in Europa

Autopech komt altijd ongelegen, is vervelend en kost u veel tijd en gedoe. Daarom helpen wij u direct bij autopech. Via onze MobiliteitService bieden wij u dag en nacht assistentie in 44 landen in Europa. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Voordelen CarXpert MobiliteitService

• Direct hulp bij pech onderweg.
• 24 uur per dag, 7 dagen per week.
• In 44 landen in Europa.
• Gratis vervangend vervoer, ook in het buitenland.
• Repatriëring van auto, caravan en/of aanhangwagen.

Profiteer van goed onderhoud

CarXpert van Osta staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud aan uw auto. U profiteert daarvan. Goed en regulier uitgevoerd auto-onderhoud maakt namelijk de kans op autopech een stuk kleiner. Dat is de reden dat wij onze vaste klanten MobiliteitService (pechhulp) aanbieden. Het reguliere onderhoud aan uw auto dient door ons uit te worden gevoerd om deel te kunnen nemen aan de MobiliteitService. Krijgt u toch pech? Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent. Dat geldt voor 24 uur per dag, 7 dagen per week in maar liefst 44 landen.

Ook voor uw caravan of aanhanger, uniek!

Onze MobiliteitService gaat zelfs zo ver dat uw caravan of aanhanger, mits jaarlijks door ons gecontroleerd, deelneemt in de MobiliteitService.

Internationale hulp

CarXpert van Osta maakt gebruik van een internationaal netwerk. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staat 24 uur per dag voor u klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

Meer informatie

Wilt u meer weten over of uzelf aanmelden voor de Mobiliteitservice?
Neem contact met ons op via de site of bel naar 0165 537 794.